طرح جابر چهارم دبستان اندازه گیری عمق اقیانوس

طرح جابربن حیان کلاس چهارم دبستان اندازه گیری عمق اقیانوس

این مجموعه شامل:

پوستر های طرح جابربن حیان در مورد اندازه گیری عمق اقیانوس
تابلوی نمایش طرح جابربن حیان  در مورد اندازه گیری عمق اقیانوس
عکس جابربن حیان در مورد اندازه گیری عمق اقیانوس
مطالب علمی آموزشی در باره طرح جابربن حیان اندازه گیری عمق اقیانوس
این مستندات عنوان شده بر طبق آخرین بخش نامه طرح جابر می باشد.
قسمتی ازین مجموعه
 

امروزه، دانشمندان بواسطه اختراع عمق پیمای منعکس کننده صدا یا سونار (SONAR) که مخفف SOund Navigation And Ranging می باشد، از انعکاس صداها از عمق اقیانوس، برای کشف میزان ارتفاع آب در آن نقطه از اقیانوس، قادر به ارائه نظریات بهتری در مورد کف اقیانوس گشته اند. این وسیله از روی کشتی امواج صوتی را به درون آب می فرستد و صدا در آب در حدود یک مایل در ثانیه حرکت کرده و به طرف ابزاری روی کشتی انعکاس می یابد. هرچه که عمق آب بیشتر باشد، صدا دیرتر به کشتی می رسد. در انواع جدید این ابزار، امواج صوتی با فرکانس بالا از کشتی فرستاده شده و سپس انعکاس صدا بوسیله ابزاری به صورت علامت تیره روی ورق های مخصوص ثبت می شود. کاغذ معمولاً چاپ شده، بطوریکه عمق فوراً بر حسب Fathom خوانده می شود.

با این دستگاه، پیدا کردن عمق دریا آسان است، ولی این دستگاه کارهای بیشتری نیز انجام می دهد. این دستگاه یک برش عمودی یا خط پیوسته بدست می دهد که دقیقاً مشخص می کند کف اقیانوس در زیر کشتی چه شکلی را دارد. این کار مانند داشتن یک عمق سنج در هر چند متر از طول مسیر کشتی می باشد. اگر کشتی از روی کوهی در زیر دریا بگذرد، این دستگاه شکل دقیق کوه را ثبت کرده و اگر در کف اقیانوس تپه دریایی وجود داشته باشد، آن را نشان می دهد و هیچ پستی و بلندی حتی به ارتفاع یک متر را از نظر دور نمی کند.

 

اطلاعات اضافی درباره این نمونه طرح جابربن حیان کلاس چهارم دبستان :

این پروژه به صورت کامل و آماده پرینت توسط دانش آموزان و معلمین و آموزگاران گرامی می باشد. تمامی فایل های این مجموعه قابل ویرایش و در قالب ورد (Word)  می باشند.

لینک دانلود:

طرح جابر چهارم دبستان اندازه گیری عمق اقیانوس

طرح جابر چهارم دبستان اندازه گیری عمق اقیانوس